Početna Savjeti Njega lica i tijela Umorna koža bez sjaja

Umorna koža bez sjaja

29.01.2013

Njega lica i tijela

Nedostatak sunca i svježeg zraka, manje kretanja i više sjedenja, kalorična hrana,… te i druge „zimske navike“ koži oduzimaju sjaj i svježinu, neophodnu vodu, ističu bore, potiču slabljenje tonusa kože. Posljedice nisu vidljive samo na licu već i na tijelu. Potreban je DETOX lica i tijela –tretman za umornu i beživotnu kožu.

Sredinom ili krajem zime koža izgleda umorno i beživotno zbog nedostatka svježeg zraka, nepravilne prehrane, pregrijanog i suhog zraka kao i ostalih štetnih utjecaja na naš izgled i zdravlje.


MALU WILZ DETOX tretmani za lice i tijelo izvode se proizvodima koji sadrže visoku koncentraciju antioksidanata kao što su vitamini A, C, E i biljne enzime. Ovi proizvodi ne sadrže parabene i mineralna ulja. Poslije tretmana koža je osvježena, bore i fine linije su manje, koža djeluje zdravo i svježe, a zbog poticanja izlučivanja štetnih tvari iz tijela poboljšano je ukupno zdravlje.

Proizvodi sadrže nove aktivne sastojke:

- Cider vinegar (Prirodna jabučna kiselina koja poboljšava staničnu barijeru kože).

- Sulforaphane (Sulforaphane je neizravno antioksidans. Za razliku od izravnog antioksidansa poput vitamina C ili E, tvar neutralizira slobodne radikale ne izravno nego izravno aktivira enzime. Ovaj antioksidans dobiven je iz povrća poput brokule, cvjetače ili vrtne salata. Ovaj aktivni sastojak aktivira detoksifikacijski proces i štiti kožu od  svih štetnih vanjskih uzjecaja. Novi aktivni sastojak održava svjež i zdrav izgled kože).

- Purisoft (Purisoft se dobiva iz sjemenki Moringa oleifera, stabla koja raste u Indiji. Purisoft daje koži sjaj  i da koža izgleda mladenački svježa).

Kome se savjetuje?

Svima, bez obzira na životnu dob koji su izloženi stresu i štetnim vanjskim i unutarnjim djelovanjem što se očituje prijevremenim starenjem, pojavom bora, dehidracije itd.
Visoko koncentrirane anti-stres supstance vraćaju koži dobar izgled i osiguravaju zaštitu od loših utjecaja. Vitamini i minerali štite od slobodnih radikala čime se produžuje vitalnost naših stanica.

Potražite u vašem spa ili beauty centru profesionalan Malu Wilz Detox tretman ili nas konkatirajte kako bi Vas uputili u vama najbliži centar.