Početna Savjeti Njega lica i tijela Univerzalna tražilica za posao Jooble

Tražilica za posao u kozmetici i spa centrima!

28.12.2017

Njega lica i tijela

Jooble je izvanredan portal zahvaljujući kojem lako možete pronaći posao s većine web stranica za zapošljavanje u Hrvatskoj te u inozemstvu.

Prilikom traženja posla vjerojatno ste otkrili da prisutnost mnoštva web stranica za zapošljavanje na webu ne olakšava pronalazak željenog posla, a često i naopako, sprječava zbog neophodnosti pratiti oglase s brojnih resursa. Ali postoji univerzalna tražilica poslova Jooble koja je ovaj zadatak smanjila na minimum.

Jooble je izvanredan portal zahvaljujući kojem lako možete pronaći posao s većine web stranica za zapošljavanje u Hrvatskoj te u inozemstvu. Na ovom portalu možete pretraživati odmah sva aktualna otvorena radna mjesta i stažiranja s mnoštva drugih web stranica, agencija i zavoda za zapošljavanje po cijeloj zemlji!

Pretraga na ovoj web stranici može se razlikovati od pretrage na klasičnom sajtu za zapošljavanje: imate pred sobom mogućnost izbora ne samo s jednog određenog resursa za zapošljavanje, nego s više vodećih državnih i privatnih web stranica za traženje posla, agencija i web stranica kompanija-poslodavaca. Klikom na oglas koji vas interesira dolazite ka stranici izvornog weba, gdje se možete prijaviti na oglas i poslati Vaš životopis. Između ostalog, uskoro će Jooble objaviti i mogućnost spremati životopis neposredno na web stranici – što će nesumnjivo olakšati prijavu na svaki oglas za posao.

Tražilica poslova Jooble ima za cilj uštedu vremena te energije tražitelja posla. Možete pronaći željene pozicije sa samo jednim upitom. Slijeva na stranici pretrage se prikazuju filteri za izbor plaće, datuma objave posla i udaljenosti od grada ili lokacije. U postavkama newslettera novih poslova koje možete dobivati na e-mail je moguće odabrati tip posla, lokaciju, detaljizirati upit uz ključne riječi-upite za poziciju. Isto s lakoćom možete odrediti učestalost primanja obavijesti o novim poslovima na Vašu elektronsku poštu.

Jooble-tim stalno radi na tome da bi učinio pretragu posla još jednostavnijom i efektivnom. Web stranica neprestano raste i razvija se, popunjavajući svoj servis novim mogućnostima. U isto vrijeme web stranica je otvorena novim idejama od strane korisnika, koje mogu predlagati svoju viziju i primjedbe odmah na web stranici, u povratnoj vezi koja je lako dostupna skoro na svakoj stranici sajta.

Isprobajte tražilicu Jooble da se uvjerite u lakom pronalasku idealnog posla. Želimo Vam uspješan pronalazak posla!