Početna Savjeti Njega lica i tijela VOYA - Organska ljepota iz mora

VOYA - Organska ljepota iz mora

31.03.2020

Njega lica i tijela

Proizvodi za njegu kože s divljim, organskim, ručno branim morskim algama.

Voya je priča o inovaciji, integritetu i poštovanju prema moru. Više od 12 godina VOYA diljem svijeta postavlja standarde uistinu učinkovite, certificirane organske njege kože.

Kreirana od strane obitelji Walton na zapadnoj obali Irske, VOYA je prva svjetska certificirana organska linija njege kože na bazi morskih algi. Specijalizirani su za korištenje ručno branih divljih irskih algi u cilju dobrobiti za zdravlje, kožu i opće blagostanje. Vodeći su stručnjaci u iskorištavanju beskrajne restaurativne i iscjeljujuće moći morskih algi. Spajaju njegovane prirodne resurse s bogatstvom najčićih organskih aktivnih sastojaka i esencijalnih ulja, kako bi Vam pružili kožu iz snova.

Inspirirana 300 godina starom tradicijom kupki morskih algi, jedini je irski autohtoni tretman. Početkom 20. stoljeća bilo je oko 300 kupališta s morskim algama u Irskoj, a 9 od njih u selu Strandhill, County Sligo. Budući da su kupke autohtona irska terapija koja datira unazad stotine godina, a znanje stručnjaka u održivoj berbi algi prenosi se s generacije na generaciju VOYA se smatra zaštitnikom tradicije.

Blagodati morskih algi

  • ANTI-AGE - poboljšavaju podatnost i elastičnost kože poticanjem regeneracije tkiva, učvršćuju kožu i reduciraju sitne bore te pomažu suzbiti znakove preuranjenog starenja.
  • ANTIOKSIDATIVNA ZAŠTITA - morske alge najjači su prirodni biljni antioksidanti, bore se protiv štetnih utjecaja okoliša, jačaju imunološki sustav i pomažu u prevenciji bolesti, dubinski detoksiciraju, hidratiziraju i njeguju.
  • REMINERALIZACIJA - sadrže skoro sve vitamine i minerale koji su potrebni tijelu. Više od 80% stabljike čine minerali, vitamini i drugi bioaktivni spojevi koji pomažu ojačati kožu i kosti, optimizirajući tjelesne funkcije. Pune su fluora, magnezija i kalcija, što pomaže obnoviti blistavi ten. Minerali pomažu održati prirodnu ravnotežu vlage kože.
  • SMANJENJE CELULITA - stimuliraju mikro cirkulaciju, zdravija cirkulacija zatim uklanja toksine iz tijela i potiče limfnu drenažu te se reducira pojava celulita.
  • UBLAŽAVAJU KOŽNE PROBLEME - koriste se kao učinkovit tretman za kožne bolesti poput psorijaze, dermatitisa, ekcema i akni. Poznate su po antiupalnim svojstvima, kao i terapeutskom djelovanju u tretmanima osjetljive kože sklone alergijama.
  • URAVNOTEŽUJU METABOLIZAM - sadrže jod, koji je ključan za regulaciju rada štitnjače te time i metabolizma.

KUPKE S MORSKIM ALGAMA tradicionalna su irska autohtona morska terapija. Često se koriste za relaksaciju, ublažavanje boli i otklanjanje stresa. Djeluju kao nevjerojatan regenerator za kožu i kosu, reduciraju celulit i znakova starenja te posjeduju detoksicirajuća svojstva. Kupka je “veliki oblog” koji brzo uklanja toksine, dok istovremeno tijelu pruža nutrijente.

CERTIFIKATI

VOYA proizvodi podvrgnuti su strogoj kontroli i ispitivanju kako bi zaslužili svoj certificirani organski status. Izlažu sve proizvode certifikatu od strane Soil Association i Irish Organic Farmers and Growers Association (IOFGA). VOYA logo je puno više od obične organske kozmetike!
NE: testiranju na životinjama, GM sastojcima, kontroverznim kemikalijama, parabenima, ftalatima, sintetičkim bojama i mirisima.
DA: održivom izvoru organskih sastojaka, prirodnim biljnim i cvijetnim bojama i mirisima, transparentnom proizvodnom procesu, biorazgradivim sastojcima, minimalnim pakiranjima s maksimumom reciklirajućeg sastava, zaštiti divljeg života i bioraznolikosti.

   

Danas se VOYA može pronaći u 37 zemalja na više od 6 kontinenata. Ponosni su partner nekih od vrhunskih luksuznih spa centara, resorta, kruzera i avio kompanija diljem svijeta. Rastuća linija obuhvaća široku lepezu proizvoda, od naprednih organskih proizvoda za njegu specifične kože lica do kućnih mirisa i kupki morskih algi, koje omogućuju doživljaj potpunog VOYA SPA iskustva u Vašem domu. Njihova je estetika pod utjecajem bogatih valova i organskih linija morskih algi irske obale.

Pronađite ih od sada i na našem web shop-u!