Početna Savjeti Njega lica i tijela Whitelight je saveznik u borbi protiv tamnih mrlja

Whitelight je saveznik u borbi protiv tamnih mrlja

04.10.2016

Njega lica i tijela

Načišći i najsvjetliji u liniji visoko kvalitetnih proizvoda. Dragocijen kao dijamant koji posvjetljuje Vašu kožu. Rezultat je blistav, besprijekoran ten.

Inovatni koncept za brže i bolje vidljive rezultate već od prvog tretmana. Whitelight je nova linija Diego Dalla Palma Professional koja je razvijena u RVBLab laboratorijima.

Aktivni sastojci:
Pro White B-Spheres: prilagođava proizvodnju melanina te suzbija kromatsku vidljivost tamnih mrlja, i uklanja crvenilo i nepravilnost na koži, kako bi se odmah postigao više ujednačen ten.
Diamond Lightening Complex: Povećava sposobnost kože da reflektira svijetlo, odmah daje svjetliju kožu i smanjuje bore. Bore i siva područja će biti manje vidljiva, a koža će izgledati glađe, svjetlije i otpornije od UV zračenja.
51+3 Hyalu Complex: sadrži hijaluronsku kiselinu i ceramide (lipidni derivati koji djeluju kao međustanična cementna supstanca u kožnoj barijeri) za borbu protiv gubitka vode iz kože te za bolju zaštitu od vanjskih faktora.

Proizvodi za kućnu upotrebu:
Prvi korak White Serum-lotion with Vitamin C 125ml losion za osvježenje lica te vraća sjaj koži. Sadrži i hijaluronsku kiselinu koja hidratizira kožu. Dok vitamin C smanjuje sitne bore, ujednačava put te stvara kolagen. Svaki dan, ujutro i navečer. Nanjeti s blazinicom na područje lica i vrata. Izbjegavati dodir s očima.

Drugi korak Brightening White Essence serum koji na površini reflektira svjetlost i donosi instant sjaj na koži; ispod suvišnih sloja kože suzbija staračke pjege i bore. Obogaćen Diamond Lightening kompleksom za povećanje vitalnosti kože, čineći je glatkom i svilenkastom. Nanosi se ujutro na očišćeno lice, vrat i dekolte. 

Treći korak 24 h Even White Cream koja sprječava, smanjuje i ispravlja tamne mrlje, bore, suhu kožu, ravnomjerno raspoređuje melanin. Kroz svoj poseban učinak izbjeljivanja, ovaj proizvod povećava refleksiju svjetla na površini kože kako bi se osigurao instant sjaj i uravnotežen ton. Rezultat je ujednačen ten te čvrsta i svijetla koža. Nanosi se ujutro i navečer nakon seruma.

Preporučamo i profesionalni tretman Whitelight u ciklusu od četri tretmana jednom tjedno kod vaše kozmetičarke.