Početna Savjeti Njega lica i tijela Zašto je bitna hijaluronska kiselina?

Zašto je bitna hijaluronska kiselina?

26.03.2013

Njega lica i tijela

Hijaluronska kiselina je prisutna u našoj koži kao i drugim dijelovima našeg tijela. To je bezbojna supstanca koja se nalazi u mnogim dijelovima tijela, prije svega nalazimo je u dijelu oka, oko srži diska i koži.

Oko 50% ljudske hijaluronske kiseline je smješteno duboko u dermisu i epidermisu kože. Hijaluronska kiselina je važna za održavanje količine vode. Biotehnološka obrada za dobivanje hijaluronske kiseline sve je više i više prisutna i primjenjuje se u kozmetičkim proizvodima.

Kako mi sa vremenom starimo, polagano se gubi u tijelu hijaluronska kiselina. Hijaluronska kiselina u obliku gel ima moć vezati na sebe vodu i hraniti vezivno tkivo stanica, a polagano nestaje u našem tijelu od 25. godine. Iznad 60. godina starosti ostaje oko 10% hijaluronske kiseline, zbog toga nastaje problem u zglobovima, kralježnici i pojavljuju se bore na licu, vratu i dekolteu.

Novi Malu Wilz HYALURONIC MAX3  proizvodi pomažu u borbi protiv ovog problema. Visoko čista multikapsulirana hijaluronska kiselina upotrebljava se u svim proizvodima HYALURONIC MAX3 . To objašnjava zašto dermatolozi upotrebljavaju hijaluronsku kiselinu u svojim filerima za bore oko usnica i općenito u filer inekcijama.

Zbog svoje različite laboratorijske obrade hijaluronska kiselina djeluje na površinu kože, dubinu kože i ima dugotrajno djelovanje, a ujedno se potiče stvaranje nove hijaluronske kiseline u tijelu. Tako visoko moderan tretman daje najbolji rezultat u izgledu dehidrirane kože. Osoba bi trebala nastaviti s kućnom njegom proizvoda na bazi hijaluronske kiseline kako bi imala što duže i bolje rezultate nakon senzualnog tretmana u spa i beauty centru.