Početna Savjeti Njega lica i tijela Zašto je kupka i dalje omiljen ritual opuštanja?

Zašto je kupka i dalje omiljen ritual opuštanja?

16.05.2024

Njega lica i tijela

Zahvaljujući Margaret de Heinrich de Omorovicza, osnivačici Omorovicze, ritual kupanja nije samo svakodnevna rutina, već pravo putovanje prema unutarnjem miru. U ovom blogu otkrijte kako ritual kupanja pretvoriti u luksuzni spa doživljaj. Opustite se kao nikad prije, baš kao što to čini i Margaret.

Priprema prije kupanja: Obnavljajuće suho četkanje

“Moj ritual kupanja uvijek počinje suhim četkanjem kako bi stimulirala limfni sustav, uklonila toksine, potakla cirkulaciju i naravno uklonila mrtvu kožu. To je odlična metoda za oslobađanje od napetosti.“

Margaretin put do opuštanja počinje jednostavnim, ali okrepljujućim suhim četkanjem, pripremajući tijelo i um za nastavak opuštanja. No, ako nemate pri ruci kvalitetnu četku za suho četkanje, započnite svoj ritual s Omorovicza zlatnim šećernim pilingom. Nježan Omorovicza Gold Sugar Scrub piling, osmišljen je za cijelo tijelo, uklanja mrtve stanice kože, zaglađuje kožu i daje koži blistav izgled. Nakon pilinga, a prije kupke, možete se istuširati kako biste očistili i pripremili kožu za nastavak rituala.

Šećerni piling za tijelo za glatku kožu od glave do pete.

 

Omorovicza Gold Sugar Scrub 200ml

Šećerni piling za tijelo za glatku kožu od glave do pete.

 

Kupka: Vaša oaza mira 

S dodatkom Omorovicza Budapest Bath Salts, kupka postaje prava oaza mira. Margaret uživa u obilnoj količini soli koju dodaje u toplu vodu, stvarajući ugođaj kupanja poput onog u termalnim vodama Budimpešte.

“Kada koristim ovu sol za kupanje imam osjećaj kao da se kupam u termalnim vodama Budimpešte. Zahvaljujući patentiranom Healing Concentrate™, ova sol sadrži sva obnavljajuća svojstva koja se nalaze u vodama bogatim mineralima i čini čuda umirujući i liječeći moju kožu. Volim se zavaliti i slušati podcast, audioknjigu ili glazbu. ”

Omorovicza Budapest Bath Salts 350g

Omorovicza Budapest Bath Salts 350g

Obnavljajuće soli za kupke bogate mineralima

 

Osim obnavljajuće soli za kupke bogate mineralima, možete isprobati i novo aromaterapeutsko svilenkasto ulje za kupku, Omorovicza Budapest Bath Oil

Omorovicza Budapest Bath Oil 100ml

Omorovicza Budapest Bath Oil 100ml

Aromaterapeutsko svilenkasto ulje za kupku

 

Njega nakon kupanja: Hranjivi ritual za tijelo

Nakon opuštajuće kupke, Margaret koristi umirujuće aromatizirano ulje za tijelo Omorovicza Gold Shimmer Oil. Ovo ulje koristi suptilne zlatne čestice koje čine kožu mekom i glatkom. Hidratizira, umiruje i zacjeljuje mikrooštećenja, a koži daje sjaj. Osim za tijelo može se koristiti i za sjaj kose.

Omorovicza Gold Shimmer Oil 100ml

Omorovicza Gold Shimmer Oil 100ml

Umirujuće aromatizirano ulje za tijelo koje hidratizira suhu kožu.

 

Izvor: Omorovicza.com