Početna Dostava

Dostava

Proizvode dostavlja Hrvatska pošta te je raspoloživa na cjelokupnome teritoriju Republike Hrvatske.

Za narudžbe preko 250,00 kn s PDV-om cijena je dostave besplatna. Za manje narudžbe od 250,00 kn, dostava se naplaćuje se u paušalnome iznosu od 25,00 kn s PDV-om i navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja. Dostava se ne obračunava prema težini paketa. 

Rok je isporuke od jednog do tri radna dana. Dostava je u isključivoj nadležnosti Hrvatske pošte koja robu dostavlja od ponedeljka do petka.

Nakon što Hrvatska pošta preuzme vaš paket dobit ćete na vašu e-mail adresu broj s kojim možete pratiti kretanje pošiljke. 

Ako niste na mjestu isporuke naznačenome u narudžbi, poštar Vam ostavlja ceduljicu s kojom (ili osobnom iskaznicom) paket preuzimate u narednih 5 radnih dana u lokalnome poštanskom uredu gdje inače preuzimate preporučene pošiljke. 

Proizvode dostavljamo isključivo na području Republike Hrvatske.

Naručena će roba biti složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnome radniku, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne se reklamacije ne uvažavaju.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti mogao pronaći pošiljku  ili poslati zamjensku. Ukoliko kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju. Ako kupac zatraži ponovnu dostavu, prodavatelj ima pravo zaračunati dostavu.

Račun se dobiva s dostavljenim proizvodom.