Početna Dostava

Dostava

Da ljepoti u suradnji s GLS Hrvatska dostavlja naručene proizvode na području cijele Republike Hrvatske. 

DOSTAVA IZVAN HRVATSKE

Dostava proizvoda u Sloveniju, Austriju i Njemačku je 9€ za sve pakete do 5kg. Troškovi dostave za narudžbe izvan područja Republike Hrvatske za sve pakete teže od 5kg izračunavaju se prema važećem cjeniku dostave GLS Hrvatska.

DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE

Za narudžbe preko 40 € s PDV-om cijena je dostave besplatna. Za manje narudžbe od 40 €, dostava se naplaćuje u paušalnome iznosu od 5 € s PDV-om i navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja. Dostava se ne obračunava prema težini paketa. 

Rok je isporuke od jednog do tri radna dana. Dostava je u isključivoj nadležnosti GLS Hrvatska, koji robu dostavlja od ponedeljka do petka.

Nakon što GLS Hrvatska preuzme vaš paket dobit ćete na vašu e-mail adresu ili SMS-om broj s kojim možete pratiti kretanje pošiljke. Također, SMS-om ili e-mailom dan prije isporuke zaprimit ćete obavijest o predviđenom vremenu dostave (1h) uz mogućnost promjene vremena dostave i dostavne adrese. 

Ako niste na mjestu isporuke naznačenome u narudžbi, dostavna služba će Vas kontaktirati te pokušati isporučiti paket još dva puta na adresu koja Vama odgovara. 

Naručena će roba biti složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnome radniku, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne se reklamacije ne uvažavaju.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti mogao pronaći pošiljku  ili poslati zamjensku. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku od dostavne službe nakon 3 pokušaja dostave, pošiljka se vraća prodavatelju. 

Račun se dobiva s dostavljenim proizvodom.