Početna Najčešća pitanja i odgovori

Najčešća pitanja i odgovori

U koje svrhe koristimo vaše podatke?
Koristit ćemo Vaše podatke (prikupljene na mreži ili osobno), između ostalog, da upravljamo Vašom registracijom kao korisnika, da upravljamo Vašim kupnjama proizvoda i usluga, da odgovorimo na Vaše upite, i ako biste željeli, da Vam pošaljemo naše prilagođene komunikacije. Obrađujemo samo osobne podatke koji su striktno nužni za upravljanje ili rješavanje Vašeg zahtjeva ili prijave.

Zašto koristimo vaše podatke?
Imamo zakonsko pravo obrađivati Vaše podatke u razne svrhe. Glavna je ta da ih trebamo obrađivati kako bi se izvršio ugovor koji prihvaćate s nama kada se registrirate i kad obavite kupnju ili koristite bilo koju od naših usluga ili funkcionalnosti, iako nam i drugi razlozi također omogućavaju korištenje istih, kao što je naš interes da odgovorimo na Vaše upite ili privola koju nam dajete da Vam šaljemo naše obavijesti.

S kim dijelimo vaše podatke?
Vaše podatke dijelimo s pružateljima usluga koji nam pružaju asistenciju ili podršku, a to su društva u svojstvu treće strane s kojima smo sklopili ugovor (partnerima i pružateljima usluga logistike, transporta i isporuke te financijskim institucijama koju vrše naplatu plaćanja prilikom kartičnog plaćanja)

Vaša prava
Imate pravo pristupiti, ispraviti ili brisati Vaše osobne podatke. U određenim slučajevima, ovlašteni ste i na druga prava kao što je, primjerice, prigovoriti našem korištenju Vaših podataka ili njihova prenosivost

Koja je cijena dostave?
Za kupnju većom od 40 € dostava je besplatna. Za kupnju manju od 40 € cijena dostave je 5 €. Proizvode dostavlja tvrtka DPD Hrvatska. Dostava se uglavnom vrši u jutarnjim satima te je u isključivoj nadležnosti DPD Hrvatska. Troškovi dostave za narudžbe izvan područja Republike Hrvatske izračunava se prema važećem cjeniku DPD Hrvatska. Informativno cijena za dostavu proizvoda u Sloveniju je 10€, Austriju i Njemačku 20€. Cijena dostave obračunava se prema težini paketa.

Koji je rok isporuke?
Rok je isporuke je od jednog do tri radna dana za sve artikle koji su na skladištu. Ako niste na mjestu isporuke naznačenome u narudžbi, dostavna služba će Vas kontaktirati te pokušati isporučiti paket još dva puta na adresu koja Vama odgovara. Ukoliko izvršite narudžbu nakon 15 sati robu šaljemo drugi dan.

Dostava se uglavnom vrši do 18h te je u isključivoj nadležnosti DPD Hrvatska.

Kako do koda za popust?
Prijavite se na daljepoti newsletter i tako osigurajte posebne uštede. Napravite registraciju na daljepoti.hr i dobit ćete kod za prvu kupnju. Prilikom jedne kupovine možete iskoristiti samo jedan kod za kupnju. 

Koji su načini plaćanja?
Plaćanje je moguće:

  • Pouzećem (prilikom primopredaje robe od dostavne službe)
  • Uplatom na naš žiro račun
  • Karticama jednokratno (Premium Visa, Visa, Diners, MasterCard i Maestro)
  • Karticama Premium Visa i Diners na 2-12 rata bez kamata i naknade te bez minimalnog iznosa

Koje brandove ekskluzivno zastupate?
Iz njemačke grupacije ArtDeco zastupamo njihov brand Malu Wilz koji se može naći ekskluzivno samo u Da Ljepoti d.o.o. Malu Wilz u ponudi ima i profesionalnu kozmetiku za spa i beauty centre. Zastupamo i vodeći talijanski brand za profesionalnu kozmetiku i make up Diego Dalla Palma Professional, od talijanskog laboratorija RVB SKINLAB. U našem portfoliju je i jedina prirodna dječja spa ozmetika Nougatine Paris. Distributeri smo i za tvrtku Roial lkoja u ponudi ima proizvode za depilaciju i celulozni materijal. Radimo distribucije za organski spa brand Voya iz Irske.