Početna Program nagrađivanja

Program nagrađivanja

Nagradit ćemo te za dovođenje novih kupaca!

Pomozi nam proširiti dobar glas o našoj stranici - odužit ćemo ti se popustima. I tako zauvijek! 

Jednostavno je. Nakon registriranja i logiranja na daljepoti.hr, svaki link koji podijeliš na društvenim mrežama ili majlom nosi tvoj jedinstveni kod. Prijatelje koji preko tog linka posjete našu stranicu, mi prepoznajemo kao tvoje. Za svakoga od njih koji unutar 90 dana bilo što kupi na daljepoti, tebi dodjeljujemo 10% vrijednosti njegove prve kupnje. Vrijednosti se kupnji više osoba zbrajaju i možeš ih iskoristiti za kupnju na portalu.

Kako koristim popust?

Tijekom tvoje sljedeće kupnje, u predviđeni prostor upiši jedinstveni kod koji se nalazi u tvom profilu. Obračunati popust ćemo dodijeliti tvome računu, ostatak nadoplati - i gotovo. Popust se ne odnosi na trošak dostave, samo na vrijednost prodajnih artikala. Prilikom svake kupnje možeš iskoristiti samo jedan kod za popust.

Dodatne informacije

Ostvarene provizije možeš pratiti u svom korisničkom računu na stranicama - ovdje! Provizije se zbrajaju i možeš ih iskoristiti kad god želiš. Administrator stranice daljepoti.hr pregledava kupnje i odobrava obračun popusta nakon što je kupac platio narudžbu. Stoga se mogu pojaviti manja kašnjenja u obračunu bodova.

Zapamti, važno je da je kupnja ostvarena unutar 90 dana od trenutka slanja jedinstvenog linka. Ali i nakon 90 dana, uvijek možeš ponovo poslati novi link koji će opet vrijediti. Ugodna kupnja i skupljanje bodova.