Početna Proizvodi Brandovi THEMAE Paris

THEMAE Paris

THÉMAÉ, ekskluzivan raspon tretmana i proizvoda koji veliča čudesne učinke čaja u svim njegovim oblicima.

Svim se našim THÉMAÉ masažama i ritualima posvećuje jednaka pažnja, kao što se i Taishu – japanski majstor čaja – posvećuje pripremi svojih posebnih napitaka. Naš je cilj svaki tretman oplemeniti toplinom i nježnošću u stilu poznatih keralskih masera koji već generacijama pružaju nježne i učinkovite masaže. Rituali dostupno isključivo u spa centrima!

Glavni aktivni sastojci u proizvodima THÉMAÉ:
Izvorska voda koja se koristi u formulaciji kozmetičkih proizvoda THÉMAÉ izrazito je čista, uzeta iz najdubljih izvora u sjeverozapadnoj Francuskoj. Čaj sadrži više od 30% polifenola (što je najveća poznata razina koncentracije antioksidansa) te sadrži antioksidanse koji su 200 puta jači od vitamina E. Na taj način čajevac aktivno pridonosi usporavanju znakova starenja kože neutralizirajući slobodne radikale koji uništavaju kolagen i elastin. 

Žao nam je, nismo pronašli proizvode za vašu pretragu.

Savjetujemo da tražilicom pronađete proizvode, a za opće pojmove koristite izbornike. Ako ni tada ne možete pronaći proizvod kojeg tražite - kontaktirajte nas, mi ćemo pokušati pronaći taj proizvod samo za Vas.