Početna Proizvodi Za lice Normalna-mješovita koža

Normalna-mješovita koža

'Normalnoj koži potrebno je pomoći da zadrži svoju ravnotežu, uspori procese starenja, spriječi ljuskanje i stvaranje tankih linija. Ako imate ovaj tip kože, čistite je ujutro i navečer, danju je štitite vlažnom kremom kako biste joj pomogli da zadrži optimalnu količinu vode, a prednost dajte kremama sa zaštitnim UV faktorom. Nakon večernjeg čišćenja na kožu opet stavite hidratantnu kremu (moja preporuka: Malu Wilz Pure Balance Balm 50ml) kako biste joj pomogli da održi ili uspostavi narušenu ravnotežu.' - mr.ph.Seka Zebić

Mr.ph. Seka Zebić koja je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu u Zagrebu 1973.godine. Cijela njena djelatnost je usmjerena prirodi, istraživanju djelovanja prirodnih supstanci i metoda. To potvrđuje DVD i knjiga „Kako zaustaviti starenje“. Mr.ph.Seka Zebić je i stručni edukator za spa i beauty centre za brandove Malu Wilz, Diego Dalla Palma Professional i Themae.

Žao nam je, nismo pronašli proizvode za vašu pretragu.

Savjetujemo da tražilicom pronađete proizvode, a za opće pojmove koristite izbornike. Ako ni tada ne možete pronaći proizvod kojeg tražite - kontaktirajte nas, mi ćemo pokušati pronaći taj proizvod samo za Vas.