Početna Telefonski savjeti za Malu Wilz, DDP preparate i tretmane

Telefonski savjeti za Malu Wilz i Diego Dalla Palma preparate i tretmane

Savjetujemo kako spriječiti i smanjiti bore kroz profesionalne tretmane, kako pravilno koristiti Malu Wilz i Diego Dalla Palma Professional, poznatog talijanskog laboratorija RVB SKINLAB, kozmetiku za lice i tijelo.

Za sve informacije o proizvodima i kupovini posjetite naš web shop, ili nas kontaktirajte na 01 3881 275, kao i putem maila: [email protected].

Svatko od nas ima drugačiji tip kože. Ona može biti masna, suha, mješovita, osjetljiva, ovisno o tome treba prilagoditi njegu, odabrati kreme za njegu i zaštitu koje najbolje odgovaraju potrebama kože. Kremu koju želite koristiti najprije 2-3 dana nanosite samo na jedan, mali dio lica. Ako se javi reakcija, to će biti samo na maloj površini kože, a što je površina reakcije manja lakše ćete je prikriti i ublažiti.

Na vaša pitanja odgovaraju:

mr.ph. Seka Zebić koja je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu u Zagrebu 1973.godine. Kozmetički salon otvara 1977.godine. Svoju aktivnost u kozmetici i kozmetologiji širi na proizvodnju kozmetičkih proizvoda, a osim u praktičnom radu istovremeno svoje znanje koristi za edukaciju kozmetičarki. Cijela njena djelatnost bila je usmjerena prirodi, istraživanju djelovanja prirodnih supstanci i metoda. To potvrđuje i knjiga „Kako zaustaviti starenje“ čiji je cilj pokazati kako na prirodan način, gimnastikom postići lifting lica i usporiti starenje, a jednostavnim ali ciljanim programom vježbanja tijelu osigurati dugovječnu vitalnost i mladost. Mr.ph.Seka Zebić je i edukator za beauty i spa centre za brand Malu Wilz, Themae Paris, Nougatine Paris i Diego Dalla Palma Professional. Nazovite svaki radni dan od 10 do 15 sati na 091 3882 077 za stručan i pouzdan savjet!

dipl.oec. Martina Pužar Zebić je 1997.godine završila Medicinsku kozmetičku školu, odmah nakon završetka školovanja krenula na daljnje školovanje u Italiju. Nakon povratka iz Italije uključila se u rad u obiteljsku tvrtku - Beauty centra Božica, te se paralelno nastavila školovati na priznatim europskim i svjetskim kozmetičkim i edukacijskim centrima u Parizu, Munchenu, Frankfurtu Ferrari i Milanu. 2004.godine diplomirala je na Visokoj poslovnoj školi Vern smjer managment. U beauty centru Božica koji ima tradiciju 43 godine konstantno uvodi svjetske novitete u kozmetičkim, frizerskim i pedikerskim uslugama. Nazovite svaki radni dan od 10 do 17 sati na 091 633 6262 za kvalitetan i pouzdan savjet!