Početna Najčešća pitanja i odgovori

Najčešća pitanja i odgovori

Koja je cijena dostave?

Za kupnju većom od 250,00 kn dostava je besplatna. Za kupnju manju od 250,00 kn cijena dostave je 25,00 kn. Proizvode dostavlja tvrtka Hrvatske pošte d.d. Dostava se uglavnom vrši u jutarnjim satima te je u isključivoj nadležnosti Hrvatske pošte.

Koji je rok isporuke?

Rok je isporuke je od jednog do tri radna dana za sve artikle koji su na skladištu. Ako niste na mjestu isporuke naznačenome u narudžbi, poštar Vam ostavlja ceduljicu s kojom paket preuzimate u narednih 5 radnih dana u lokalnome poštanskom uredu gdje inače preuzimate preporučene pošiljke. Ukoliko izvršite narudžbu nakon 16 sati robu šaljemo drugi dan.

Dostava se uglavnom vrši u jutarnjim satima te je u isključivoj nadležnosti Hrvatske pošte.

Kako do koda za popust?

Kodove za popust objavljujemo u našim newsletterima i facebook stranici. Prijavite se na daljepoti newsletter i facebook stranici te tako osigurajte posebne uštede. Napravite registraciju na daljepoti.hr i dobit ćete kod za prvu kupnju. Prilikom jedne kupovine možete iskoristiti samo jedan kod za kupnju. 

Koji su načini plaćanja?

Plaćanje je moguće:

  • Pouzećem (prilikom primopredaje robe od poštara)
  • Uplatom na naš žiro račun
  • Karticama jednokratno (American Express, Visa, Diners, MasterCard i Maestro)
  • Karticama American Express i Diners na 2-12 rata bez kamata i naknade te bez minimalnog iznosa

Koje brandove ekskluzivno zastupate?

Iz njemačke grupacije ArtDeco zastupamo njihov brand Malu Wilz koji se može naći ekskluzivno samo u Da Ljepoti d.o.o. odnosno daljepoti.hr. Malu Wilz u ponudi ima i profesionalnu kozmetiku za spa i beauty centre. Zastupamo i vodeći talijanski brand za profesionalnu kozmetiku i make up - Jean Klebert, kao i poznati talijanski brend Diego Dalla Palma Professional, od talijanskog laboratorija RVB SKINLAB.